Hlavní obsah

Jackson přijel k soudu opět pozdě, tentokrát s lékařem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTA MARIA

Zpěvák Michael Jackson (46) přijel v pondělí opět pozdě k soudu v kalifornské Santa Marii. Po dalším ošetření v nemocnici kvůli údajným problémům se zády přišel do soudní síně rozcuchaný, roztřesený a doprovázený lékařem. Soudce odložil začátek přelíčení téměř o hodinu.

Článek

Poprvé přijel Jackson k soudu pozdě před deseti dny. Soudce ho tehdy nechal málem zatknout. [celá zpráva]

Tentokrát dorazil zpěvák v doprovodu rodičů a bratra Jackieho, pohyboval se ale pomalu a nejistě. Jeho mluvčí v prohlášení uvedla, že na cestě k soudu trpěl nesnesitelnými křečemi v zádech. Byl proto převezen do nemocnice v Santa Ynez.

Bledý a omámeně vypadající Jackson novinářům řekl, že bere léky. "Hodně mě to bolí," opakoval dvakrát. Jeden z jeho obhájců Brian Oxman začátkem března řekl, že Jackson se zranil na zádech.

Coca-Cola s vínem

V pondělí před soudem vypovídala letuška Lauren Wallaceová, která často provázela Jacksona na jeho charterových letech. Měla prý nakázáno, aby mu servírovala víno v plechovkách od Coca-Coly. Před každým letem tak vyprázdnila tři plechovky a z poloviny je naplnila bílým vínem.

Stejně tak v umývárně letadla schovávala Jacksonovi malé lahvičky s rumem, vodkou a tequilou. Připustila ale, že jí o to nikdy nežádal. Její svědectví odpovídá tvrzení chlapce, který Jacksona obžaloval. Uvedl, že mu Jackson dával při letu z Miami do Kalifornie víno v plechovkách od Coca-Coly.

Při výslechu, který vedl zpěvákův obhájce Tom Mesereau, letuška řekla, že neviděla nikdy v letadle děti opilé a že Jackson nechtěl otevřeně pít před vlastními dvěma dětmi.

Vypovídal i psycholog

Porota také vyslechla dětského psychologa Anthonyho Urquizu. Ten řekl, že oběti sexuálního zneužívání jen neochotně o celé věci informují a jejich výpovědi si mohou odporovat.

Obžaloba ho předvolala ve snaze vysvětlit, proč chlapec v době údajného zneužívání řekl řediteli své školy, že mu Jackson nic neudělal. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Svědek: Jackson bratra osahával ve spánku

Popíjení alkoholu, masturbace a sexuální nátlak - tak popsal v pondělí před soudem v americkém městě Santa Maria chvíle na ranči Neverland, který patří...

Jackson dorazil k soudu, hrozilo mu zadržení

Se zpožděním pětašedesáti minut dorazil ve čtvrtek večer SEČ k soudnímu slyšení zpěvák Michael Jackson. Soudce na něj před tím vydal zatykač. Podle advokáta...

Výběr článků

Načítám