Hlavní obsah

Hospodyně viděla na Jacksonově ranči opilé děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTA MARIA

Bývalá hospodyně na ranči Michaela Jacksona (46) ve čtvrtek před soudem v kalifornské Santa Marii uvedla, že zpěvák obviněný ze sexuálního zneužívání dětí se blízce přátelil s chlapci ve věku 10 až 13 let. Stejně tak prý několikrát viděla, že děti byly opilé.

Foto: Lucie Hlaváčková
Článek

Hospodyně Kiki Fournierová řekla, že děti zůstávaly na ranči Neverland několik dnů i několik měsíců a někdy pobývaly v Jacksonově pokoji. Podle ní bez rodičovského dozoru divočely a mohly zůstávat dlouho vzhůru, dívat se na filmy a hrát hry.

"V kině po sobě házely čokoládou," řekla. "Někdy byly dost divoké... Nechával jim volnou ruku. Byly pěkně hlučné." Na dotaz prokurátora uvedla, že třikrát až čtyřikrát viděla děti opilé. Naposledy se tak stalo v září 2003.

Chlapec, který Jacksona obvinil ze zneužívání, i jeho bratr, patřil k dětem, které byly tím divočejší, čím déle v Neverlandu byly, řekla Fournierová. Jacksonův pozdější žalobce prý byl zpočátku velmi zdvořilý. Ale pokoj, ve kterém bydlel se svým bratrem, byl prý postupem času stále špinavější.

Hospodyně pracovala pro Jacksona letech 1991 až 2003.

Reklama

Související témata:

Související články

Svědek: Jackson bratra osahával ve spánku

Popíjení alkoholu, masturbace a sexuální nátlak - tak popsal v pondělí před soudem v americkém městě Santa Maria chvíle na ranči Neverland, který patří...

Výběr článků

Načítám