Hlavní obsah

Herce Rennera, kterého přimáčkl jeho sněžný pluh, pustili z nemocnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Jeremy Renner, který na začátku ledna utrpěl vážné zranění při odklízení sněhu, byl propuštěn z nemocnice. Informoval o tom list The Guardian. Renner byl více než dva týdny hospitalizován, poté co ho při odklízení sněhu z příjezdové cesty poblíž domu v Nevadě přimáčkl jeho sněžný pluh.

Foto: Instagram/Jeremy Renner

Jeremy Renner zveřejnil fotku z nemocničního lůžka

Článek

Dvaapadesátiletý Renner informoval, že se vrátil z nemocnice prostřednictvím komentáře na Twitteru. Uvedl, že si doma s rodinou užil sledování jedné epizody seriálu Mayor of Kingstown, ve kterém hraje.

Renner, známý mimo jiné z filmu Avengers: Endgame a dalších filmů americké společnosti Marvel Studios, byl na Nový rok hospitalizován poté, co ho při odklízení sněhu z příjezdové cesty poblíž jeho domu v Nevadě přimáčkl jeho sněžný pluh.

Stroj se rozjel, když byl herec mimo vozidlo. Podle místního šerifa se Renner zranil poté, co se snažil dostat zpět na místo řidiče. Renner utrpěl tupé poranění hrudníku, kvůli němuž musel podstoupit dvě operace, uvedla jeho mluvčí.

Renner, který byl dvakrát nominován na Oscara, je známý především díky roli Clinta Bartona neboli Hawkeye z dílny americké společnosti Marvel Studios. Zahrál si v několika filmech o superhrdinech Avengers a ve spin-off televizním seriálu Hawkeye. Renner si jméno udělal také výkony ve filmech ze série Mission: Impossible. Nominovaný na Oscara byl za hlavní roli v dramatu z války v Iráku Smrt čeká všude a vedlejší roli ve snímku Město.

Herec Renner může být rád, že přežil. Přejela ho rolba vážící 6,5 tuny

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám