Hlavní obsah

Herec Renner může být rád, že přežil. Přejela ho rolba vážící 6,5 tuny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Americký herec Jeremy Renner, který se v neděli večer vážně zranil při odklízení sněhu, vydal z nemocničního lůžka krátké prohlášení. Poděkoval v něm veřejnosti za podporu. Vyšetřovatelé zároveň poodkryli další podrobnosti o jeho nehodě.

Foto: Instagram/Jeremy Renner

Jeremy Renner zveřejnil fotku z nemocničního lůžka.

Článek

„Děkuji vám za všechna milá slova. Jsem příliš zničený, abych teď mohl psát. Posílám všem lásku,“ napsal Renner na Instagramu a přiložil fotografii. Herec nadále zůstává v kritickém stavu na jednotce intenzivní péče.

Známé už jsou podrobnosti o jeho nedělní nehodě. Rennera přejela jeho vlastní sněžná rolba, která se nečekaně rozjela. Stroj váží 6,5 tuny. Šerif okresu Washoe v americkém státě Nevada (pod který spadá středisko Mount Rose Ski Tahoe, kde Renner bydlí) Darin Balaam dodal, že se tak stalo ve chvíli, kdy se hollywoodský herec snažil vyprostit auto, které řídil jiný člen rodiny.

„Renner šel pro svou sněžnou rolbu, aby vyprostil automobil. Ve chvíli, kdy se mu to podařilo, vystoupil z rolby, aby si promluvil s rodinným příslušníkem. Rolba se v tu chvíli nečekaně rozjela. Aby ji zastavil, pokusil se Renner dostat na místo řidiče. Právě v ten okamžik ho rolba přejela,“ uvedl Balaam.

Šerif dodal, že se jednalo o „tragickou nehodu“ a jeho úřad vyšetřuje možnou mechanickou závodu rolby.

Herec Jeremy Renner podstoupil operaci

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám