Hlavní obsah

Harryho a Meghan hlídal strážce, který málem uškrtil manželku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský princ Harry s manželkou Meghan si během nedávné návštěvy Británie najali tělesného strážce odsouzeného před několika lety za domácí násilí. S tímto odhalením přišla ostrovní média, která současně upozornila, že Meghan se zasazuje o práva žen a bojuje proti genderově motivovaným útokům. Dvojice ale o skvrně na minulosti bodyguarda nevěděla.

Foto: Profimedia.cz

Princ Harry a vévodkyně Meghan

Článek

Pere Daobry dostal v roce 2016 v jihoanglickém Colchesteru podmíněný trest vězení na 12 týdnů a 200 hodin veřejně prospěšných prací za to, že napadl tehdejší manželku a bývalou policejní seržantku v hrabství Essex.

Daobry, někdejší důstojník Metropolitní policie, začal ženu oběma rukama škrtit poté, co mu řekla, že jej už nemá ráda, protože ji fyzicky i psychicky týrá. Útok byl podle soudních dokumentů tak silný, že žena nebyla daleko od smrti. Daobry nakonec sám zavolal na tísňovou linku a k činu se přiznal, což jej prý zachránilo od nepodmíněného trestu.

Manželka poté trpěla psychickými problémy a v roce 2019 spáchala sebevraždu.

Reklama

Výběr článků

Načítám