Hlavní obsah

Žena v Německu vyrušila milence na nádražní toaletě. Hned vzplály jiné vášně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepříjemný konflikt má za sebou 31letá žena, která si na hlavním železničním nádraží v západoněmeckém Bielefeldu chtěla odskočit na toaletu. Místnost byla neúměrně dlouho obsazená, protože - jak později vyšlo najevo - se v ní uzavřel milenecký pár a oddával se vášním. Vyrušení pak nesl s velkou nevolí.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Když potřeba čekající dámy sílila a její trpělivost se blížila ke konci, zaklepala na dveře. To se dovádějícímu páru ani za mák nelíbilo. Když oba aktéři vyšli ven, ženu fyzicky napadli a způsobili jí zranění v obličeji.

„Situace vyústila do verbálního konfliktu, načež nejprve muž a poté i jeho partnerka udeřili čekající 31letou ženu do tváře,“ sdělil deníku Bild mluvčí místní policie Roger Schlächter.

Poté milenci zbili ještě jinou, 38letou ženu, která oběť doprovázela, a utekli.

Obě napadené zavolaly na tísňovou linku a zdravotníci jim na místě ošetřili zranění v obličeji. Incident bude mít zcela jistě dohru, protože jej zachytily bezpečnostní kamery a agresivní pár je na záběrech dobře poznat.

Vyšetřovatelé mezitím zahájili stíhání pro podezření z trestného činu nebezpečného ublížení na zdraví. Teď už jen čekají, zda se pachatelé přihlásí sami, nebo je identifikují lidé, kteří je znají.

Michiganští policisté vyprošťovali ženu z jímky toalety. Spadly jí tam hodinky

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám