Hlavní obsah

Vraždy a útok autem v Nottinghamu. Centrum města je uzavřeno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policisté v Nottinghamu v úterý dopoledne zadrželi muže poté, co byla v ulicích města nalezena těla tří lidí. Před zásahem uzavřeli střed města, píše agentura Reuters. Server The Daily Mail vylíčil zatčení muže, který kladl odpor. V batohu schovaném v dodávce měl údajně „velmi dlouhý nůž“.

Britská policie našla v ulicích Nottinghamu tři mrtvá tělaVideo: AP

 
Článek

Policisté byli přivoláni do centra Nottinghamu v úterý okolo 4. hodiny ráno k nálezu dvou bezvládných těl na ulici. Později zasahovali u případu, kdy bílá dodávka o kus dál najela do tří lidí, kteří následně skončili se zraněními v nemocnici.

Foto: Zac Goodwin, ČTK/AP

Forenzní technici zkoumají místo, kde došlo k najetí dodávky do tří osob

Následoval nález třetího těla, informuje Daily Mail s tím, že policie patrně v souvislosti se zmíněnými případy zadržela 31letého muže, který je nyní v policejní cele. Údajně byl ozbrojen dlouhým nožem a kladl odpor.

Foto: Phil Noble, Reuters

Bílá dodávka najela do tří lidí, kteří následně skončili se zraněními v nemocnici

Už dříve dopoledne se v britských médiích objevila informace, že policie uzavřela několik ulic v centru města kvůli „probíhajícímu závažnému incidentu“, napsala ČTK.

Případy spolu souvisí

Podle policie spolu všechny události souvisí, píše BBC News.

„Je to hrůzný a tragický incident, který si vyžádal životy tří lidí. Věříme, že tyto tři incidenty spolu souvisí a podezřelého jsme zadrželi,“ uvedla šéfka policie v hrabství Nottinghamshire Kate Meynellová. Dodala, že vyšetřování je teprve na začátku, a požádala veřejnost, aby se uzavřeným částem města vyhnula.

Foto: Phil Noble, Reuters

Místo činu

Kvůli incidentům i vyšetřování byla přerušena veřejná doprava v centru Nottinghamu. Ve městě vzdáleném necelých 200 kilometrů severně od Londýna žije na 350 tisíc obyvatel.

Britská policie zatkla ženu podezřelou z vraždy dvou dětí

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám