Hlavní obsah

Video šokuje Francii. Mladík za bílého dne brutálně zaútočil na starší ženu a její vnučku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šokující útok mladého muže na malou holčičku a její babičku se za bílého dne odehrál v centru Bordeaux na jihozápadě Francie. Otřesnou scénu zachycuje videozáznam, který koluje na sociálních sítích a budí silné emoce.

Foto: Twitter @NewsAlphas

Útok v Bordeaux ve Francii

Článek

Podle serveru Free Press Journal útočník postával na ulici, když spatřil starší ženu a její vnučku, jak zacházejí do vchodu svého domu. Ve chvíli, kdy žena zavírala zevnitř dveře, pachatel přiskočil a začal na dveře tlačit, načež se mu podařilo je otevřít.

Vzápětí obě oběti svého útoku brutálně vytáhl ven a povalil na chodník. Dívenku pak chytil za ruku, zvedl a odmrštil. Ze země ještě sebral blíže neupřesněný drobný předmět a uprchl, zatímco vyděšená dívenka se vrátila k šokované babičce.

Policie mezitím útočníka zadržela. Podle médií už má v policejních databázích záznamy.

Na incident reagoval mj. loňský neúspěšný krajně pravicový kandidát na úřad francouzského prezidenta Éric Zemmour. „Jak otřesné. To je dnešní Bordeaux. To je to, co (migranti) udělali naší zemi. Francouzi, probuďte se!,“ napsal na Twitteru Zemmour známý ostře kritickými názory na islám a přistěhovalectví.

Před třemi týdny brutálně zbili prasynovce Macronové, už dostali nepodmíněné tresty

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám