Hlavní obsah

Vídeňský nevěstinec klienty očkuje, odměnou je půlhodinka zdarma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svéráznou reklamní akcí se rozhodl přispět k veřejnému zdraví manažer jednoho z vídeňských nevěstinců. Mužům, kteří se nechají přímo v podniku naočkovat, nabízí bezplatně 30 minut s kněžkou rozkoše dle vlastního výběru. Upozornila na to agentura Reuters a zveřejnila záběry stylizované kliniky v erotickém salonu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Veřejný dům ve Vídni nabízí očkování a vstup zdarmaVideo: Reuters

 
Článek

„Dočetl jsem se, že abychom dosáhli kolektivní imunity, je třeba naočkovat 70 až 75 procent lidí, ale nyní máme proočkováno jen asi 63 procent. Pak jsem si uvědomil, že mnoho mužů odmítá vakcínu nebo neví, že na ni má nárok, a my tu cílovou skupinu máme tady. Rozhodl jsem se tedy zřídit vakcinační místo přímo u nás,“ cituje Reuters manažera nevěstince Fun Palast Petera Laskarise.

Ani test už nestačí. V Rakousku začíná platit lockdown pro neočkované

Evropa

Na videu, kterým agentura Reuters doprovodila svou zprávu, je vidět jeden z klientů, kterak dostává vakcínu, a následně je placenou společnicí v kostýmu zdravotní sestry doprovázen do útrob erotického salonu. Tam může v prostorech privátní sauny čerpat svých 30 minut gratis. Běžně by za to zaplatil 40 eur, což odpovídá tisícovce korun.

Počty nakažených v Rakousku podobně jako v Česku v posledních dnech a týdnech rychle stoupají. Pohybují se okolo 8 tisíc nových případů denně. Úřady se snaží s nákazou bojovat zpřísňováním opatření. Ti, kdo nejsou naočkováni nebo neprokážou bezinfekčnost, nesmějí u našich jižních sousedů navštěvovat veřejné akce, bary, restaurace ani využívat služby typu kadeřnictví.

Počty nakažených prudce rostou po celé Evropě. Největší tragédii řeší Rusko

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám