Hlavní obsah

V Rusku se zřítil vrtulník FSB. Zemřeli tři lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krasnoje Polje

V ruské Čeljabinské oblasti se v úterý odpoledne zřítil vrtulník patřící Federální bezpečnostní službě (FSB), na jehož palubě zemřeli tři lidé. S odkazem na záchranné služby o tom informuje ruská vládní agentura TASS.

Foto: Profimedia.cz

Ruská helikoptéra Mi-8

Článek

„Nedaleko obce Krasnoje Polje v Sosnovském okrese v Čeljabinské oblasti se zřítil vrtulník Mi-8,“ uvedl na Telegramu gubernátor čeljabinské oblasti Alexej Texler. Ten také uvedl, že helikoptéra patřila leteckému oddílu FSB a že na její palubě zemřeli tři lidé.

Informaci později potvrdilo i ruské ministerstvo pro mimořádné události, které na místě nehody nalezlo tři těla obětí. „Na místo vyjely síly a prostředky pohotovostního oddělení Jižního Uralu. Po příjezdu bylo zjištěno, že hoří vrtulník Mi-8 v lesním porostu,“ uvedlo ruské ministerstvo.

To dále dodalo, že se požár místním záchranářům podařilo dostat pod kontrolu a že mezi obyvateli přilehlé osady nejsou žádné oběti.

Podle zdrojů agentury TASS mělo k nehodě dojít během cvičného letu.

Prigožin je mrtvý, potvrdil ruský vyšetřovací úřad

Válka na Ukrajině

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám