Hlavní obsah

V moskevské letecké továrně MiG hořelo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V leteckém závodu MiG na severu Moskvy v úterý hořelo. Informovaly o tom ruské zpravodajské weby s odvoláním na telegramový kanál Baza.

Foto: Profimedia.cz

Výroba MiGu-29 v továrně v Luchovicy

Článek

Oheň zachvátil první a druhé patro budovy na Leningradské silnici ve čtvrti Sokol, kde probíhá rekonstrukce haly, která byla přistavena k původní budově, napsal web lenta.ru. Na místě probíhá evakuace a sjíždějí se tam hasičské vozy, uvedl tento zdroj ve 12:15 SEČ.

Plameny se podle pozdějších informací Bazy podařilo zlikvidovat, ale střecha budovy stále doutnala. Hasiči rozebírali krov a prolévali jej vodou, aby se oheň nerozšířil. Požár měl vzniknout na 70 čtverečních metrech.

Informaci o požáru v moskevském závodě MiG potvrdilo tiskové oddělení ruského ministerstva pro mimořádné situace, uvedla televize MSK1.ru. „Hasiči už zlikvidovali otevřené plameny. Hořel odpad na dvaceti čtverečních metrech,“ tvrdilo ministerstvo s tím, že budova byla vyklizená. Informace o zraněných nebo obětech hlášeny nebyly.

Foto: Repro Baza, https://t.me/bazabazon/25164

Telegram

Hořelo v budově ruského ministerstva obrany

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám