Hlavní obsah

V Kyjevě zadrželi muže, v bance hrozil, že ji vyhodí do povětří

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kyjev
Aktualizováno

V ukrajinské metropoli Kyjevě vstoupil v pondělí kolem poledne muž do pobočky banky Universal Bank JSC a vyhrožoval, že má v batohu bombu, kterou odpálí. Po třech hodinách ho speciální komando zadrželo, napsal server deníku Ukrajinska pravda.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Kyjevě hrozí muž v bance, že ji vyhodí do povětříVideo: Reuters

 
Článek

„Dne 3. srpna ve 12:00 zavolal policii zástupce společnosti Universal Bank JSC a uvedl, že do pobočky vstoupil neznámý, zhruba 35letý muž, který tvrdí, že má v batohu bombu, a požádal, aby někdo zavolal policii,“ napsal náměstek ministra vnitra Anton Heraščenko na Facebooku.

Informace, jaké byly požadavky muže, zatím nejsou k dispozici. Ví se pouze to, že se dožadoval televizního vystoupení v přímém přenosu.

Foto: Facebook Antona Heraščenka

Muž, který vyhrožoval výbuchem v kyjevské bance. Údajně to je Suchrob Karimov.

Heraščenko muže identifikoval jako Suchroba Karimova, který pochází z Uzbekistánu. Má být podle jeho informací psychicky labilní a nevyrovnaný. Zveřejnil také jeho fotografii. Vedle něj sedí pracovnice banky, ta odmítla pobočku opustit.

Ostatní zaměstnanci banky i její klienti budovu opustili.

Reklama

Výběr článků

Načítám