Hlavní obsah

V Korutanech utopili těhotnou ženu ve vaně, u vraždy byly její malé děti

Vraždu matky, u které zřejmě byly její malé děti, řeší rakouská policie ve spolkové zemi Korutany. Jednatřicetiletá žena v devátém měsíci těhotenství, byla nalezena v sobotu odpoledne ve svém bytě v obci Neu-Feffernitz v okrese Villach-venkov utopená ve vaně, napsal server týdeníku Focus.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policii zavolala v sobotu kolem 13.15 na místo sousedka, když uslyšela z jejího bytu velký hluk. Později se rozhostilo ticho a z bytu ženy uviděla prchat asi 180 centimetrů vysokého muže s blond vlasy.

Když se policisté dostali do bytu, našli ženu ve vaně. Přivolaný lékař konstatoval její smrt.  Oběť byla s největší pravděpodobností utopená. Její dvě děti ve věku tři a čtyři roky byly v době zločinu uvnitř bytu. Okamžitě se jich ujali lékaři, ale zatím není jasné, zda byly přímými svědky vraždy své matky. Třetí dítě ženy bylo v době zločinu s babičkou.

Motiv vraždy zatím není zřejmý. Vzhledem k tomu, že dveře bytu byly zavřeny a policisté nikde nenašli žádné známky vloupání, vyšetřovatelé předpokládají, že pachatel a oběť se vzájemně znali.

Reklama

Výběr článků

Načítám