Hlavní obsah

V Británii obvinili čtyři lidi v souvislosti se zajetými sestřenicemi z Česka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester

Čtyři lidi zadržené v souvislosti s tragickou silvestrovskou nehodou, jejímiž oběťmi se staly dvě mladé Češky, v Británii obvinili. Uvedl to ve středu list The Guardian.

Foto: , Novinky

Ilustrační foto

Článek

Devětatřicetiletý řidič temně modrého Peugeotu 807 Gabor Hegedus je obviněn, že nebezpečnou jízdou způsobil smrt dívek. Z místa nehody navíc ujel, událost nenahlásil a za volant usedl, i když neměl řidičský průkaz.

On a další tři lidé — osmnáctiletý Davis Orsos, padesátiletý Janos Kalnyos a 49letý Zoltan Peto — byli také obviněni, že chtěli událost utajit a vyhnout se spravedlnosti. Všichni obvinění žijí v Oldhamu.

Čtveřice zůstává ve vazbě a ještě ve středu by měla stanout před městským soudem v Tameside.

Zaměstnavatel nabídl, že zaplatí pohřeb

Řidič srazil dvě dívky přecházející přes silnici na Silvestra večer, stalo se to v Oldhamu v Anglii. [celá zpráva] Dvanáctiletá dívka zemřela na místě, její o rok mladší sestřenice podlehla zraněním o dva dny později v nemocnici. [celá zpráva]

Početná rodina, k níž dívky patřily — ta starší měla sedm sester a bratra —, se přistěhovala do Británie před osmi lety.

Zaměstnavatel jednoho z příbuzných dívek nabídl, že zaplatí výdaje na pohřeb, napsala BBC.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám