Hlavní obsah

V autě na Slovensku našli v bezvědomí dva Čechy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V západoslovenském městě Senica byl uprostřed ulice zaparkovaný osobní vůz VW Touran s českou registrační značkou, v němž policisté našli dva mladé muže ve věku dvaadvacet let, kteří byli v bezvědomí. Trnavská policejní mluvčí Mária Linkešová v pondělí Novinkám potvrdila, že se jednalo o občany České republiky. Byli pod vlivem drog.

Foto: Polícia SR

Osobní vůz, kde byli lidé nalezeni

Článek

Na zvláštně odstavený automobil upozornili policii obyvatelé z okolí. „Ve voze našli policisté dva muže bez dokladů. Na policejní výzvu ani jeden z mužů nereagoval a v úplném bezvědomí je záchranáři transportovali do nemocnic v Myjavě a ve Skalici,“ uvedla slovenská policie na sociální síti.

Při obhlídce vozu našli policisté několik tisíc českých korun, doklady různých osob a tablety s podezřením na extázi. „Látky podezřelé na drogy policisté na místě zajistili a zaslali na expertizu,“ konstatovala policie.

Odběry v nemocnici potvrdily, že oba muži byli pod vlivem drog. „Jeden z mužů se při policejním výslechu přiznal k přechovávání drog,“ uvedla slovenská policie. „Policie zahájila trestní řízení ve věci nedovolené výroby omamných a psychotropních látek, jejich držení a obchodování s nimi,“ dodala policie. Případ je nadále ve stadiu vyšetření a oba muži už byli propuštěni z lékařského ošetření.

Slováci budou volit prezidenta v březnu

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám