Hlavní obsah

U břehů Tenerife našli mrtvolu šestileté dívky ve sportovní tašce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U břehů ostrova Tenerife byla nalezena mrtvola šestileté dívenky. Ta je se svou roční sestrou a otcem pohřešovaná už 1,5 měsíce, píše server deníku Krone.at. Mrtvola byla schovaná ve sportovní tašce a objevil ji potápěčský robot ve čtvrtek večer v hloubce asi 1000 metrů na mořském dně 5,56 kilometru od severovýchodního pobřeží ostrova, uvedla španělská policie.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: U Tenerife našli ve sportovní tašce mrtvou šestiletou dívku Video: Reuters

 
Článek

Naplnila se tak hlavní vyšetřovací verze, s níž detektivové na Kanárských ostrovech pracovali, že otec obě dívky, Olivii a Annu, unesl poté, co se pohádal s jejich matkou. Pár žil odděleně. Detektivové se obávali, že sedmatřicetiletý muž obě dívky zavraždil a poté spáchal sebevraždu.

Taška s dívčinou mrtvolou byla přivázána ke kotvě jednoho z člunů, které muži patřily. Prázdný člun byl před nějakou dobou nalezen plovoucí v moři. Policie tam také našla stopy krve. Pátrání po muži a druhé dívce pokračuje.

Posílal vzkazy na rozloučenou

Matka 27. dubna nahlásila policii, že pohřešuje nejen obě dívky, ale i muže. Muž o něco později ženě zavolal a řekl jí: „Mě a holky už nikdy neuvidíš.“ Podle španělských médií poslal přes aplikaci WhatsApp zprávy známým, které vyznívají jako dopisy na rozloučenou.

Na konci dubna muže zahlédli svědci v přístavu Santa Cruz, jak pozdě večer nakládal tašky na svou loď. Tyto scény byly zachyceny také na snímcích z kamerového systému v přístavu. Zoufalá matka, která po zmizení svých dcer zveřejňovala videa dívek na Instagramu, si myslela, že muž chtěl s dětmi uprchnout v člunu do Afriky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám