Hlavní obsah

Turista ve Španělsku spolkl klíče od auta, oživit se ho nepodařilo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K těžko uvěřitelné tragédii došlo minulý týden ve španělské Barceloně. Nizozemský turista spolkl klíče od auta a snažil se vyhledat pomoc v obchodním centru. Kvůli nedorozumění byl však vykázán a později v nemocnici zemřel.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Sedmatřicetiletý muž, který byl ve španělské metropoli na dovolené s rodinou, z neznámého důvodu spolkl klíče od auta a začal se dusit. Před jedenáctou hodinou večerní vběhl do obchodu a začal se dožadovat pomoci.

Ochranka jej však vyvedla ven, aniž by mu pomohla. Podle deníku El Mundo se tak stalo kvůli nedorozumění, muž se totiž údajně choval jako výtržník a nebylo mu rozumět.

Vsadil se, že sní 50 vajec. To s číslem 42 ukončilo sázku i jeho život

Svět

Venku však zkolaboval a ztratil vědomí. Na místo dorazila policie a záchranáři, kteří se jej snažili resuscitovat. Klíč z krku muže se jim podařilo vydolovat, po převozu do nemocnice však Nizozemec dvě hodiny po půlnoci zemřel.

Přesnou příčinu smrti má objasnit až nařízená pitva, barcelonská radnice mezitím nabídla pomoc pozůstalé rodině. Okolnosti úmrtí nadále vyšetřuje španělská policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám