Hlavní obsah

Traktor v Rakousku narazil do zdi nevěstince, řidič zraněním podlehl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smutný konec měla historka z dolnorakouské obce Wilhelmsburg, která se zpočátku mohla zdát úsměvná. Traktor s přívěsem tady ve středu narazil do zdi místního nevěstince a převrátil se. Šestašedesátiletý řidič při nehodě utrpěl těžká zranění, kterým po převozu do nemocnice podlehl.

Foto: Freiwillige Feuerwehr Wilhelmsburg

Místo nehody v rakouské obci Wilhelmsburg

Článek

Jeden svědek vypověděl, že traktoru během jízdy praskla levá zadní pneumatika. Vozidlo se nejprve prudce vychýlilo na levou stranu a poté přejelo doprava, kde narazilo na zeď „přilehlého domu“, jak uvádí policejní zpráva.

Podle místního spolku dobrovolných hasičů šlo o nevěstinec.

Traktor při kolizi také zavadil o vzrostlý strom, načež se převrátil na levý bok a pár metrů se díky váze přívěsu naloženému těžkými balíky sunul vpřed po asfaltu. Řidiče to vymrštilo z kabiny, nakonec ale zůstal ležet zaklíněný pod ní.

Šoféra pomohl vyprostit zmíněný svědek. Zdravotníci řidiči poskytli první pomoc a převezli ho na univerzitní kliniku do nedalekého Sankt Pöltenu. Tam muž po několika hodinách zemřel.

Z traktoru vyteklo na silnici větší množství nafty, která zamořila i část přilehlé zeminy. Uniklé palivo zneškodnili hasiči, což si ovšem vyžádalo pětihodinovou uzavírku komunikace v obou směrech. Vrak traktoru musel odtahovat autojeřáb.

Hledá se muž na testování dívek. Reklama nevěstince pobouřila Štýrský Hradec

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám