Hlavní obsah

Telefonica vyhodila milenku Kaddáfího syna

Německá společnost Telefonica zrušila významný reklamní kontrakt s modelkou Vanessou Hesslerovou, která udržovala intimní vztah se synem bývalého libyjského diktátora Muammara Kaddáfího Mutasímem. Informovala o tom dnes agentura AP.

Článek

Hesslerová italskému magazínu Diva e Donna řekla, že s Mutasímem chodila celkem čtyři roky. "Neměla jsem s ním žádný kontakt od doby, kdy vypuknulo povstání, ale náš vztah byl velmi vášnivý," dodala modelka, která se objevila i ve filmu Asterix a Olympijské hry.

Podle ní média obraz Kaddáfího rodiny zkreslují, ve skutečnosti to jsou prý normální lidé. Rebelové jsou podle Hesslerové naopak lidé, "kteří nevědí, co dělají".

Foto: Thaier Al-Sudani, Reuters

Lidé si fotografují zabitého syna Muammara Kaddáfího Mutasíma.

Po jejích výrocích následovala poměrně rázná akce zaměstnavatele. Telefonica okamžitě oznámila, že během několika hodin stáhne fotky Hesslerové z webových stránek firmy a to samé co nejdříve udělá i s plakáty po celém Německu. To ovšem nebude snadný úkol, protože Hesslerová byla poměrně známou reklamní tváří a v řadě měst se vyjímala i na obřích plakátech.

"Vanessa Hesslerová selhala, když se nevyhnula komentářům ke konfliktu v Libyi," uvedl mluvčí společnosti Albert Fetsch.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám