Hlavní obsah

Slovenští herci zranění při výbuchu v Moskvě se vrátili domů

– Bratislava
Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Slovenští herci Zuzana Fialová a Luboš Kostelný přiletěli v úterý večer do Bratislavy. Oba herci byli zraněni při výbuchu na moskevském letišti Domodědovo. „Jsme zdraví a šťastni,“ uvedl Kostelný po příletu pro server pravda.sk.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Zuzana Fialová

Článek

Fialová po operaci chodí ještě o berlích a z letadla jí pomáhal vystupovat Kostelný společně s pilotem.

„Moc si z toho nepamatuji. K výbuchu jsem stál zády a věnoval jsem se bankomatu,“ řekl Kostelný. Herec přiznal, že Moskvu si moc neužil. „Po propuštění z nemocnice jsem měl v sobě moc léků a hodně jsem spal. Slovenská ambasáda nám zajistila návštěvu Vysockého divadla,“ dodal Kostelný.

Foto: Profimedia.cz

Český herec David Novotný a jeho slovenský kolega Luboš Kostelný (vpravo) na snímku z roku 2008

Slovenští herci si pochvalovali péči v moskevské nemocnici. „Nejsem si jist, zda to funguje stejně dobře i jindy. Vzhledem k okolnostem si dali záležet,“ uvedl.

Herci rovněž poděkovali slovenské ambasádě, která se o ně příkladně starala.

Výlet Slováků do Moskvy minulé pondělí skončil už na letišti Domodědovo. Při teroristickém útoku zde přišlo o život 35 lidí. Fialová a Kostelný byli zraněni a skončili v moskevské nemocnici. Oba museli operovat. Měli v těle střepiny. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Americký deník pohřbil herečku Zuzanu Fialovou

Podle amerického deníku New York Post při výbuchu v Moskvě zemřela slovenská herečka Zuzana Fialová. Herečka přitom utrpěla při výbuchu středně těžká zranění...

Výběr článků

Načítám