Hlavní obsah

Šéf slovenského parlamentu Kollár po nehodě nedýchal, zachránila ho ochranka

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Sobotní nehoda služebního vozu mohla mít pro předsedu slovenského parlamentu Borise Kollára fatální následky. Ministr sociálních věcí Milan Krajniak v Rozhlase a televizi Slovenska (RTVS) řekl, že Kollár měl zapadlý jazyk, člen ochranky mu jazyk vytáhl, a tak obnovil dýchání.

Foto: Profimedia.cz

Nehoda předsedy slovenského parlamentu Borise Kollára

Článek

Krajniak poděkoval členovi ochranky a popřál Kollárovi brzké uzdravení. „Je při vědomí, mluvil jsem s ním po telefonu a ani za této situace ho neopouští humor. Řekl mi, že by sám nečekal, že lockdown bude dodržovat až tak důsledně,“ uvedl Krajniak v RTVS.

Mluvčí parlamentu Michaela Jurcová v neděli ráno sdělila, že Kollár má zlomený druhý krční obratel a leží v nemocnici na bratislavských Kramárech. Odhadovaná rekonvalescence je několik týdnů.

Šéf slovenského parlamentu Kollár měl vážnou nehodu

Evropa

Podle webu pluska.sk seděla v havarovaném vozidle také bývalá finalistka Miss Universe Slovensko a vizážistka celebrit Miroslava Fabušová, která rovněž skončila v nemocnici.

Kollár je druhý nejvyšší ústavní činitel na Slovensku a v sobotu večer měl na bratislavské Ulici Svornosti vážnou autonehodu. Jako první o nehodě informoval předseda slovenské vlády Igor Matovič, který zdůraznil, že ze strany Kollárova řidiče nedošlo k porušení dopravních předpisů.

Už tě chci. Na šéfa slovenského parlamentu praskla pikantní komunikace s transgenderovou modelkou

Koktejl

Podle informací slovenských médií měl do vozu předsedy parlamentu narazit osobní automobil, jehož řidič jel na červenou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám