Hlavní obsah

Už tě chci. Na šéfa slovenského parlamentu praskla pikantní komunikace s transgenderovou modelkou

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Předseda slovenského parlamentu Boris Kollár (hnutí Jsme rodina) přišel o nominaci na anticenu Homofob roku, protože se provalila jeho pikantní komunikace s transgenderovou modelkou Paris Nemc. Informovaly o tom nevládní organizace Institut lidských práv a Duhové Slovensko, které anketu každoročně pořádají.

Foto: Profimedia.cz

Boris Kollár

Článek

„Shodli jsme se, že na tuto cenu byl pan Kollár nominován neprávem, protože k LGBT lidem má mimořádně pozitivní vztah, a to jak na teoretické, tak i na praktické úrovni,“ uvedl v tiskové zprávě ředitel Institutu lidských práv Peter Weisenbacher.

„Kollár by mohl uspět spíš v soutěži Pokrytec roku,“ dodal Weisenbacher, čímž narážel na fakt, že předseda parlamentu je odpůrcem registrovaných partnerství.

Šéf slovenského parlamentu je údajně ve střetu zájmů. Jeho rádio má zakázku od státní firmy

Evropa

Kollár po delším váhání přiznal, že s modelkou komunikoval ještě před nástupem do funkce předsedy parlamentu. Tvrdí, že z jeho strany šlo o žert, nikdy se osobně nesetkali a necítí se být vydíratelný.

„Pro mě je to forma relaxu, na internetu si píšu s každým. Budu dál komunikovat, dělat si žerty a psát si s ženami. Vždyť víte, že ženy mám rád,“ uvedl předseda parlamentu, který má jedenáct dětí s deseti různými ženami.

Dvě stovky lidí v Bratislavě žádaly odchod plagiátorů z politiky

Evropa

Komunikace mezi Kollárem a Nemc koluje po internetu. Navzájem si vyměnili návrhy na to, jak se budou vzájemně uspokojovat. „Už dlouho mě nic tak nepřitahovalo jako ty. Přesně takovou jsem chtěl. Už tě chci,“ napsal Kollár.

Modelka mu poslala několik svých fotografií. Kollár si v minulosti psal také s Alenou Zsuzsovou, která byla minulý týden u soudu osvobozena v případu vraždy novináře Jána Kuciaka.

Exmilenka mafiánů se stane na Slovensku vládní zmocněnkyní

Evropa

Před časem Kollár lascivně komunikoval dokonce i s nezletilou Simonou z resocializačního zařízení a v roce 2015 s další Slovenkou, která vzájemnou komunikaci sama zveřejnila.

Opozice žádá odchod Kollára z čela parlamentu z důvodu „hlubokého lidského, etického a morálního selhání“. Návrh na jeho odvolání však opozice zatím nepodá. Kollár letos v červenci sám podal návrh na své odvolání pro podezření z plagiátorství. Poslanci vládní koalice ho však ve funkci podrželi. Předseda parlamentu na oplátku slíbil, že dokud bude v politice, nebude titul magistr používat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám