Hlavní obsah

Ruští turisté zaútočili na majitele restaurace v Černé Hoře, číšníci je zbili židlemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruští turisté se v Černé Hoře poprali s číšníky a místními obyvateli poté, co fyzicky napadli majitele restaurace v letovisku Viti Do nedaleko města Budva. Video, které ukazuje, jak číšník restaurace mlátí Rusa židlí, se v současnosti šíří na sociálních sítích. Informuje o tom například Ukrajinska pravda.

Foto: Twitter/Nexta

Číšník v černohorské restauraci zasahuje proti ruským výtržníkům židlí.

Článek

Podle ukrajinského deníku incident začal tím, že čtyři Rusové v podnapilém stavu vyjeli na nábřeží, kde málem srazili motocyklistu.

Očití svědci dále uvedli, že se ruští turisté posléze vydali k nedaleké pobočce místní cestovní kanceláře, kterou měli zdemolovat. Poté se měli přesunout k sousední restauraci, kde měli napadnout číšníka a zranit ho na hlavě.

Incident ale neskončil ani zde a občané Ruské federace měli ještě navíc začít restauraci demolovat a napadnout i jejího majitele, čemuž už personál nehodlal přihlížet a snažil se mužům v dalším běsnění zabránit.

Snímky, které natočil jeden ze zákazníků restaurace, pak ukazují číšníky, kteří se jednoho z Rusů snažili vyhnat tím, že ho mlátí židlemi.

Na konci videa už ruský občan nekladl odpor, jen se zmohl na výkřik: „Ku*va, já jsem Rus!“ Tím ale na pracovníky restaurace žádný dojem neudělal. Výtržník byl zpacifikován a následkem úderů židlí skončil na zemi.

List ovšem neuvedl, zda došlo k nějakému vážnému zranění, které by si vyžádalo příjezd záchranné služby. Zároveň není jisté, zda byli k incidentu přivoláni policisté nebo zda si to místní obyvatelé s Rusy vyřídili sami.

Ukrajinky lákají z Rusů informace o armádě na seznamovacích aplikacích

Válka na Ukrajině

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám