Hlavní obsah

Řidič na Slovensku sjel z dálnice a zdemoloval čerpací stanici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmadvacetiletý bulharský občan vletěl se svým vozem značky Volvo ve velké rychlosti do slovenské dálniční čerpací stanice a zcela zdemoloval tankovací stojan. Při nehodě naštěstí nikdo nebyl zraněn. O případu informovala v pátek na sociální síti slovenská policie.

Foto: Profimedia.cz

Slovenská policie. Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala ve čtvrtek na dálnici D1 ve směru z Piešťan na Trnavu. „Z dosud nezjištěných příčin sjel řidič z dálnice na odpočívadlo Červeník a ve vysoké rychlosti narazil do tankovacích stojanů čerpací stanice,“ uvedla slovenská policie.

Při nárazu doslova rozmetal stojan, jehož trosky poškodily několik vozidel i vchodové dveře čerpací stanice. „S autem nakonec skončil až na nedalekém parkovišti,“ dodala policie.

Chtěl bych eutanazii, řekl u soudu řidič, který v Bratislavě v opilosti zabil pět lidí. Dostal 15 let

Evropa

Slovenští policisté označili za zázrak to, že při nehodě nebyl nikdo zraněn. Celková škoda na majetku byla předběžně vyčíslena na 200 tisíc eur (4,9 milionu korun). Policie případ řeší jako trestný čin všeobecného ohrožení. Výsledek dechové zkoušky byl u řidiče negativní.

Při prohlídce vozidla našli policisté několik předmětů, které by mohly souviset s trestnou činností. „Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování není možné poskytnout bližší informace,“ dodala slovenská policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám