Hlavní obsah

Řekyně okouzlil premiér při vakcinaci

Právo, vpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mužná hruď, kterou řecký premiér Kyriakos Mitsotakis (52) odhalil v aténské nemocnici Attikon při podání druhé dávky vakcíny, se postarala o pozdvižení na sociálních sítích. Natolik, že se podle televize RTL stal jen tak mimochodem sexsymbolem.

Foto: Yannis Kolesidis, ČTK/AP

Řecký premiér Kyriakos Mitsotakis při očkování

Článek

„Ať se stane tváří, nebo spíš tělem vakcinační kampaně, jeho nečekaná obliba by mohla hodně pomoci při získávání Řeků pro injekci. Když už, tak už – košili si mohl svléknout celou,“ napsala na chatu jedna diskutující.

Jiná mladá žena, která se představila jako Fani s tím, že studuje medicínu, dodala, že její země je sice zadlužená, ale předsedu vlády, tak pohledného chlapíka, jí mohou jiní závidět.

„Jsem sice heterosexuál, ale i já vidím, že je to fakt dobře vypadající pán,“ napsal jeden uživatel. Mitsotakisovi jako jednomu z nejvyšších ústavních činitelů ministerstvo zdravotnictví nabídlo očkování se zdravotníky z první linie, což opozice kritizovala.

Maďarsko dalo definitivní zelenou ruskému sputniku

Evropa

Mitsotakis se stal premiérem v červenci 2019 poté, co jeho středopravicová strana Nová demokracie zvítězila v předčasných volbách.

Sexy Olivier

Obdobně zaujal zveřejněním fotografie, na které dostává vakcínu, také francouzský ministr zdravotnictví Olivier Véran. Fotografii zveřejnil na svých sociálních sítích během pondělního odpoledne.

Také on zvolil pro tuto příležitost košili s dlouhým rukávem, kterou před očkováním navíc jen nespustil pod rameno jako Mitsotakis, ale rovnou svlékl z celé paže. Odhalenou hruď si pak před fotografem cudně zakryl zbývajícím kusem svlečené košile.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám