Hlavní obsah

Prigožin si nechal posílat panny, aby si prodloužil mládí, tvrdí mladá žena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vůdce ruských žoldnéřů Jevgenij Prigožin si údajně vydržoval v pronajatých pokojích jednoho petrohradského hotelu harém, kam si nechal posílat velmi mladé dívky, které ještě neměly sexuální styk. Jedna z nich nyní promluvila.

Foto: Concord Press Service

Zakladatel Wagnerovy skupiny Jevgenij Prigožin

Článek

Svou výpověď učinila v rozhovoru pro ruský server The Insider, který dívku kvůli ochraně její identity pojmenoval jen jako „Mášu“. Dívka přiznala, že v roce 2019, když jí bylo osmnáct, prodala Prigožinovi své panenství za 40 tisíc rublů (asi 10 tisíc Kč). Dnes toho lituje.

Podle Máši, jejíž výpověď serveru potvrdila zástupkyně odborového svazu sexuálních pracovníků v Rusku, je Prigožin „excentricky posedlý touhou po výměně tělesných tekutin“ s pannami. Věří prý, že sex s nimi prodlužuje jeho mládí.

Šlo prý vždy o sex bez použití kondomu, protože se domníval, že tento způsob „výměny energie a tělesných tekutin“ je lepší. „Jako by dostával náboj vitality,“ uvedla zástupkyně odborového svazu.

Prigožin si podle Máši nechal implantovat do předkožky svého „velmi malého“ penisu kovové kuličky, o nichž se prý domníval, že posilují jeho sexuální zdatnost a současně prožitek partnerky. Ve skutečnosti to ale dívky pociťovaly s velkými bolestmi, dodala Máša a potvrdila i zástupkyně odborového svazu.

„Bylo to na podzim roku 2019. Žila jsem v Petrohradě a měla velké deprese, kvůli nimž jsem skončila v nemocnici,“ popsala Máša začátek toho, jak se dostala k Prigožinovi. „Seznámila jsem se v té době s jinou dívkou, kterou vyhodili z domova. Zeptala se mne, jestli bych nechtěla prodat své panenství za 40 tisíc rublů. Řekla jsem, že ano, i když jsem ty peníze až tak nutně nepotřebovala,“ pokračovala Máša.

Poté byla představena kuplířce, třicátnici s tmavými vlasy, která ji nejprve poslala na kliniku, aby nechala prověřit, že je doopravdy ještě panna. Na recepci kliniky měla říci heslo „ženský sport“, aby zdravotníkům bylo jasné, o co jde.

„Jako lahvička hotelového šamponu“

S potvrzením pak přišla do hotelu, kde jí bylo řečeno, že tím, kdo ji připraví o panenství, bude Prigožin. „Úplně šokovaná jsem pak odešla do pokoje a čekala na něj,“ řekla Máša.

„Pak už šlo všechno velmi rychle. Peníze nechal na hromádce na židli, celkem sto tisíc rublů. Čtyřicet tisíc pro mne, 60 tisíc pro kuplířku,“ dodala Máša. Když se s ní Prigožin loučil, řekl jí, že by měla být milejší, protože prý měla ve tváři „nevrlý výraz“.

Máša byla podle svých slov jen jednou z mnoha žen, které Prigožin takto v hotelu navštívil. Šéf žoldnéřů prý o svých pannách mluvil jako o „šamponu“ – podle malých lahviček s jednou dávkou šamponu v hotelových koupelnách. „Zákazník je otevře a po použití vyhodí,“ napsal The Insider.

Být Prigožinem, nevyhazoval bych ochutnavače, říká šéf CIA

Válka na Ukrajině

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám