Hlavní obsah

Policisté čtyři dny obléhají byt v Coventry. Muž se tam zabarikádoval s osmiletým synem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Už čtvrtý den v řadě obléhají britští policisté přízemní byt v Coventry. Zabarikádoval se v něm 41letý muž se svým osmiletým synem. Strážci zákona se domnívají, že je otec ozbrojený. Na místě už jsou také policejní vyjednavači.

BEZ KOMENTÁŘE: Britská policie zasahuje čtvrtým dnem u domu v Coventry, ve kterém se zabarikádoval ozbrojený muž se svým 8letým synemVideo: AP

 
Článek

Policie uzavřela celou ulici Earlsdon Avenue North i přilehlou Poplar Road. Na místě zasahuje přibližně 20 policistů, včetně jednotky rychlého nasazení. Na místě jsou už 75 hodin. Místní základní škola zůstala v úterý raději zavřená.

Jeden ze sousedů, který si nepřál být jmenován, uvedl: „Policisté už nám dovolili opustit dům. Nemohu uvěřit, že se to ještě nevyřešilo. Vyjednavači tady byli celou noc. Je to znepokojující, ale věříme ve šťastný konec.“

Za zabití policistů a záchranářů bude v Británii trest doživotí

Zahraniční

Zatím není zřejmé, proč přesně se muž se svým synem v bytě zabarikádoval. Policisty v neděli přivolal na místo anonymní telefonát.

Původně pouze chtěli zkontrolovat, zda jsou obyvatelé domu a dítě v pořádku. Muž ale odmítl strážníkům otevřít a zabarikádoval se se synem v bytě.

Foto: AP

Britská policie zasahuje čtvrtým dnem u domu v Coventry, ve kterém se zabarikádoval ozbrojený muž se svým osmiletým synem

Reklama

Výběr článků

Načítám