Hlavní obsah

Policista se zajímal o barvu kalhotek podřízené

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

V banskobystrické městské policii propukl sexuální skandál, když se nadřízený zajímal o barvu spodního prádla 29leté kolegyně a opakovaně ji obtěžoval. Policistka případ oznámila s tím, že sexuální narážky ze strany nadřízeného trvaly několik měsíců. Náčelník městské policie navrhl jeho propuštění.

Foto: Profimedia.cz

Slovenská policie

Článek

Nadřízený si pravidelně zval policistku do své kanceláře. Ptal se jí na barvu kalhotek, chtěl jí olizovat ucho, hladit ji po vlasech, vyhrnovat sukně a navrhoval jí soulož. Podobně prý obtěžoval další kolegyně.

Náčelník banskobystrické městské policie Ľubomír Piterka o konání svého kolegy nevěděl. „Když jsem se o tom dozvěděl, učinil jsem kroky, aby se vše objasnilo. Dostal písemné upozornění na závažné porušení pracovní disciplíny. „V současnosti je práceneschopný, takže je nadále zaměstnancem městské policie,“ citoval server čas.sk Piterku.

Případ řešili také městští poslanci. „Byli jsme z toho šokováni. Vůbec jsme netušili, že městská policie má takovéto problémy. Je to hanba pro celé město,“ uvedl městský poslanec Milan Smädo.

Reklama

Výběr článků

Načítám