Hlavní obsah

Opilá slovenská řidička s tříletým dítětem v autě bourala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těžko uvěřitelný případ řešila slovenská policie. Opilá sedmadvacetiletá řidička Audi A4 na tamní rychlostní silnici R1 narazila při předjíždění do vozu Škoda Octavia, který jel v pravém jízdním pruhu a pokračovala v jízdě. Když ji policejní hlídka po sjezdu z rychlostní silnice zastavila, nestačila se divit. Žena byla kvůli předchozí konzumaci alkoholu za volantem bez řidičského průkazu, zato měla v autě tříletého potomka.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Hlídka ženu zastavila po oznámení řidiče poškozeného vozidla. „Při kontrole byla řidička podrobena dechové zkoušce na alkohol s výsledkem 1,06 mg/l alkoholu, co je v přepočtu 2,21 promile,“ konstatovala slovenská policie.

Řidička navíc jezdila bez řidičského oprávnění, které ji bylo zadrženo, protože už v minulosti jezdila pod vlivem alkoholu.

„K překvapení policistů se ve vozidle nacházelo také její tříleté dítě,“ uvedla slovenská policie s konstatováním, že se jednalo o „absolutní nezodpovědnost“ řidičky a matky.

Slovenský řidič nákladního auta zavinil smrt 12 lidí. U soudu dostal osm let

Evropa

„Pověřený příslušník dálničního oddělení policejního sboru Nitra - Selenec vznesl obvinění vůči 27leté ženě pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodala policie.

Slovenská policie opětovně vyzvala řidiče, aby nesedali za volant pod vlivem alkoholu.

„Největším problémem je, že svým nezodpovědným jednáním ohrožují nejen sebe, ale především ostatní účastníky silničního provozu, kteří se chovají zodpovědně a respektují pravidla,“ zdůraznila policie na sociální síti.

Řidič na Slovensku za jízdy četl knihu, policisté si něj posvítí

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám