Hlavní obsah

Němka převážela muže ze Sýrie v malém autě místo rezervy

Právo, ivi, Právo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Překvapení čekalo maďarské celníky v pondělí na srbsko-maďarském hraničním přechodu Horgoš-Röszke. V automobilu Opel Corsa 22leté německé občanky našli místo rezervního kola ukrytého muže ze Sýrie, kterého se tímto způsobem pokusila propašovat do schengenského prostoru.

Foto: police.hu

Muž byl ukrytý pod zavazadly v prostoru, kam se dává rezervní kolo.

Článek

Maďarská policie na svém webu police.hu informovala, že ke kurióznímu případu došlo v pondělí večer po osmé hodině, když se žena pokusila překročit hranice ve směru ze Srbska do Maďarska. „Žena je vyšetřována pro podezření z pašování lidí,“ uvedl web. Žena na policii vypověděla, že se tímto způsobem pokusila dostat do Maďarska svého známého.

Foto: police.hu

Muž vylézá z auta.

Při kontrole vozu našli maďarští celníci Syřana pokrčeného v zavazadlovém prostoru v místě, kde mělo být rezervní kolo. „Muž neměl u sebe žádné doklady. Podle platných maďarských zákonů policisté doprovodili muže k hraniční bariéře, přes kterou ho vrátili na srbské území,“ konstatovala maďarská policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám