Hlavní obsah

Německý důchodce otrávil desetiletého chlapce čokoládovým zajíčkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Saská Kamenice

V Německu v pátek obvinili z těžkého ublížení na zdraví 68letého důchodce. Děti mu kradly čokoládové velikonoční zajíčky za zahrady. Aby se jim pomstil, postříkal je jedem na krysy. Jednomu dítěti museli vypumpovat žaludek, napsal list Daily Mail.

Foto: Novinky

Důchodce zadržela policie.

Článek

Jörg-Werner Lubbe z vesnice u Saské Kamenice postupoval rafinovaně. Zajíčky vybalil a postříkal je čpavkovou vodou, kterou používal proti myším. Pak je zase zabalil a rozvěsil na strom před svým domem.

Nic netušící desetiletý Max jednoho ze zajíčků jako obvykle cestou do školy utrhl a pochutnal si na něm. Ve škole dostal křeče do břicha a musel být odvezen do nemocnice.

Policii Lubbe řekl: „Lituji, že jsem někomu ublížil, ale kradli u mě už třikrát. Zápach čpavku je měl odradit.“ Ještě si postěžoval, že „místním spratkům sloužil jako jídelna“. Vyšetřeny musely být ještě další dvě děti a jedovaté ozdoby musely být ze stromu sňaty.

Reklama

Výběr článků

Načítám