Hlavní obsah

Nelegální závod luxusních aut z Česka vyšetřují v Bavorsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bavorští policisté vyšetřují možný nelegální automobilový závod, kterého se podle dosavadních zjištění minulý týden účastnila luxusní auta z České republiky. Kolona sportovních vozidel způsobila agresivním předjížděním několik nebezpečných situací, uvedla v prohlášení policie.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Zhruba deset aut značek Ferrari, Lamborghini, McLaren a Porsche – všechny s českými registračními značkami – vjelo do jihovýchodního Bavorska v pátek odpoledne.

Posléze zamířily do Rakouska a Itálie, odkud se dosud neznámou trasou patrně vrátily do Česka. Poblíž Pasova podle svědků kolona téměř způsobila vážnou dopravní nehodu.

V sobotu byl na hraničním přechodu Waidhaus/Rozvadov zadržen 27letý podezřelý, kterému policie na místě odebrala řidičské oprávnění. Policie zřídila zvláštní vyšetřovací skupinu a vyzvala případné svědky k poskytnutí dalších informací o tomto nelegálním závodu.

Podnikatele Passera kvůli jízdě 417 km/h v Německu neobžalují

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám