Hlavní obsah

Muž v Maďarsku rušil lidi v sanitce, vyložili ho proto 26 km od domova. Umrzl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Padesátiletého Ference Szabóa trpícího epilepsií měli z nemocnice dovézt do místa jeho trvalého bydliště v maďarském městě Kisbér, odvezli ho přitom do města Oroszlány, které je od Kisbéru vzdálené 26 kilometrů.

Foto: Facebook Ference Szabóa

Ferenc Szabó s největší pravděpodobností umrzl. Příčinu jeho smrti určí až soudní pitva

Článek

Jak informuje deník Blikk, Szabóa našli po několika dnech mrtvého. Příčinu smrti určí až soudní pitva, ale muž s největší pravděpodobností umrzl.

Szabó dostal epileptický záchvat a byl převezen do nemocnice ve městě Tatabánya. Na druhý den ho z nemocnice propustili a společně s jinými pacienty ho převáželi domů do města Kisbér.

„Sem ho nepřivezli, protože údajně rušil ostatní pacienty,“ uvedla Szabóova manželka Gyöngyi.

Kapitán Mořské panny dostal za tragickou nehodu na Dunaji pět a půl roku vězení

Evropa

Szabó si chtěl údajně ve voze zapálit cigaretu, a posádka ho proto vyložila ve městě Oroszlány.

„Je možné, že způsoboval problémy, ale stejně ho neměli nechat samotného bez dozoru,“ dodává manželka. Szabó došel pěšky do lesa, kde ho po několika dnech našli bez známek života.

Společnost, která zabezpečovala odvoz pacientů z nemocnice, uvedla, že muž opustil vůz svévolně. Tvrdí, že podle dohody si měl pacient zakouřit a vrátit se do vozu, ale místo svévolně opustil.

„Manžel byl nemocný, měli zavolat záchranku nebo policii. Tím, že ho tam nechali, zpečetili jeho osud,“ řekla manželka, která podala trestní oznámení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám