Hlavní obsah

Muž se vkradl do domu a znásilnil desetiletou školačku

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Slovenská policie pátrá po muži, který v obci Kecerovce v okrese Košice sexuálně zneužil desetiletou dívku. Násilník pronikl do jejího domova, když spala a rodiče byli na nákupu. O několik dnů starém případu informoval v pondělí server Topky.sk.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Slovenská policie. Ilustrační foto

Článek

Dívka byla nemocná, do školy proto nešla. Násilník vyčíhal chvíli, kdy rodiče odešli z domu, a vkradl se dovnitř. Vrhl se na spící dívku a znásilnil ji.

„Vyšetřovatelka odboru kriminální policie okresního ředitelstva policejního sboru Košice - okolí zahájila v této souvislosti trestní řízení kvůli zločinu sexuálního zneužívání,“ uvedla mluvčí košické policie Jana Mésarová. Pachateli hrozí sedm až 12 let vězení.

Dívka je po útoku neznámého muže v šoku a nevychází z domu. „Vzhledem k tomu, že se jedná o citlivý případ a skutečnost, že poškozenou je nezletilá osoba, nebudeme k případu poskytovat bližší informace,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám