Hlavní obsah

Lékař bil pacienta po operaci bypassu, muž zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Pěstní útok ošetřujícího lékaře nepřežil v ruském Permu pacient po vážné srdeční operaci. Anesteziolog Andrej Voťakov muže upoutaného na lůžku resuscitačního oddělení udeřil pěstí do tváře a hrudi. Pacient útok nepřežil, lékaře zadržela policie. Svůj čin prý lékař omlouval přepracovaností.

Lékař bil pacienta v Rusku

 
Článek

Muž, který na klinice srdeční a cévní chirurgie v Permu operaci absolvoval, prý Voťakova urážel. Anesteziolog měl údajně za sebou šestatřicetihodinovou službu a selhaly mu nervy. Pěstí udeřil pacienta do tváře a znovu do hrudi.

Muž měl ruce upoutané k lůžku a úderům se nemohl bránit. Další přítomný lékař na jeho obranu nezasáhl, po incidentu jen nezúčastněně nemocnému nasadil na tvář přívod kyslíku.

Voťakov tvrdí, že jeho útok důvodem pacientovy smrti nebyl. Jak napsal ruský server LifeNews, příčinu smrti určí až pitva. Útočník, který týž den přišel o místo, se pozůstalým omluvil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám