Hlavní obsah

Kluci od 11 do 14 let terorizovali dva měsíce 52letého muže

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Skupina agresivních dětí ve věku 11 až 14 let dva měsíce terorizovala 52letého muže v maďarské obci Hernádnémeti na severovýchodě země. József jim v obavách o svůj život dával peníze a jiné cennosti.

Foto: Profimedia.cz

Maďarská policie. Ilustrační foto

Článek

Ve věci už pátrá maďarská policie, ale nezletilé děti nebude možné potrestat. Jak informuje portál stop.hu mladí chuligáni rozbili na Józsefově domě všechna okna a několikrát mu drželi u krku nůž. József se obával nejen chlapců, ale také jejich rodičů, kteří jsou v obci známí svou agresivitou.

„Proto nešel na policii. Případ nakonec oznámil jeho soused, který se na utrpení muže už nemohl dívat,“ uvedl jeden z obyvatelů obce.

József je alkoholik a kluci ho často napadli nejen v jeho domě, ale také v místní hospodě. „Mlátili a plivali na mně. Já jsem se bál to někomu oznámit,“ říká zjevně vystrašený muž.

Jak uvedl policejní mluvčí Tamás Dobi kluci nejdříve žádali od Józsefa peníze. „Když už žádné neměl, obrali ho o různé cennosti, dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám