Hlavní obsah

Kadyrov zveřejnil další video, je v nemocnici se svým strýcem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čečenský vůdce Ramzan Kadyrov zveřejnil ve středu video, na němž je zdravý v nemocnici v Moskvě zachycen při návštěvě strýce.

Foto: Profimedia.cz

Ramzan Kadyrov na snímku z letošního září

Článek

Magomed Kadyrov je podle komentáře ve videu v Centrální klinické nemocnici v Moskvě s neupřesněnými problémy a zůstane tam ještě nejméně dva týdny. Alespoň to tvrdí ošetřovatel, který na videu také uvádí, že je právě 20. září.

„Díky bohu jsem zdravý, živý a daří se mi dobře. A i kdybych byl nemocný, proč by se kolem toho měl dělat povyk,“ uvedl Ramzan Kadyrov na videu, které koluje po sítích.

Server Ukrajinska pravda upozornil že Kadyrov letěl do Moskvy od začátku září už třikrát.

Že je čečenský vůdce ve vážném stavu, uvedla před několika dny ukrajinská tajná služba, Kadyrov na to reagoval zveřejněním nedatovaného videa, že se mu daří dobře. Následně se opět spekulovalo, že byl hospitalizován v Moskvě, kde mu však lékaři nepomohli, zamířil proto na léčbu do Spojených arabských emirátů. Měl prý být v kritickém stavu po neúspěšné transplantaci ledviny.

Ruská strana odmítla, že by měla jakékoliv informace o zdravotním stavu Kadyrova. „Prezidentská administrativa může jen stěží sdělovat jakékoli zdravotní informace, takže vám nemáme co říci,“ řekl mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov.

Kadyrov má být v kritickém stavu po neúspěšné transplantaci ledviny

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám