Hlavní obsah

Italská premiérka se rozešla s partnerem. Televizní moderátorce nabízel skupinový sex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italská premiérka Giorgia Meloniová, která o víkendu hájí italské barvy v Káhiře na blízkovýchodním summitu, řeší prekérní situaci také na „domácím“ hřišti. V pátek veřejně oznámila rozchod se svým dlouholetým partnerem Andreou Giambrunem kvůli jeho obtěžování novinářky, s níž společně moderoval televizní pořad. Videozáznam pořízený během reklamní pauzy, na němž se Giambruno chytá za rozkrok a nabízí zadané kolegyni skupinový sex, se mezitím stalo na internetu virálním. Informuje o tom CNN.

Foto: Profimedia.cz

Andrea Giambruno během své diskuse s moderátorkou

Článek

„Můj vztah s Andreou Giambrunem, který trval téměř deset let, zde končí,“ napsala Meloniová jen dva dny poté, co se záznam z natáčení pořadu Striscia la Notizia na stanici Mediaset rozběhl po sítích. Premiérka má s bývalým partnerem sedmiletou dceru, podotýká CNN.

Giambruno v pátek prostřednictvím svého agenta uvedl, že se s Mediasetem „dohodl“, že jeho pořad bude v důsledku skandálu pozastaven. Během pátečního odpoledního natáčení pořadu již neseděl v moderátorském křesle. Společnost Mediaset sdělila CNN, že „prošetřuje skutečnosti“ týkající se údajného Giambrunova chování.

Na záběrech je vidět, jak se někdejší partner Meloniové prochází po place a ptá se kolegyně moderátorky, zda má přítele. Když odpoví, že ano a že se jí už ptal, padne návrh na „trojku nebo čtyřku“. Následně se Giambruno táže, zda moderátorce nebude vadit, když si sáhne na své intimní partie, což také činí. Novinářka přitom hledí do stolu a usmívá se.

Společnost Mediaset, kterou vlastnil zesnulý politik Silvio Berlusconi, je dlouhodobě kritizována za vysílání sexistického obsahu a často zveřejňuje videa ze zákulisí svého populárního pořadu.

Meloniová dříve čelila kritice, že, ač jako politička klade důraz na tradiční rodinu a snaží se omezovat práva rodičů stejného pohlaví, sama se za Giambruna neprovdala.

Evropany zajímá založení rodiny, ne kvóty. Orbán a Meloniová mají summit k porodnosti

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám