Hlavní obsah

Čtyřhvězdičkový hotel v Madridu zachvátily plameny

Novinky, jem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Madrid

Okolo dvou stovek lidí bylo ve čtvrtek večer kvůli požáru evakuováno z hotelového komplexu na předměstí Madridu. Na záběrech, které v pátek zveřejnila agentura AP, je vidět, jak plameny olizují značnou část boku výškové budovy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Hotel Nuevo Madrid zachvátil masivní požárVideo: @GquirogaGonzalo via Spectee, @oskarvoley via Spectee, AP

 
Článek

„Byla nařízena evakuace budovy čtyřhvězdičkového hotelu Nuevo Madrid, díky níž nikdo nebyl zraněn. Příčinu požáru vyšetřujeme,“ řekla agentuře Reuters mluvčí madridského úřadu pro mimořádné situace.

Na místě požáru zasahovalo celkem patnáct jednotek integrovaného záchranného systému, včetně hasičů, policistů a zdravotnických záchranářů.

Při požáru v ústavu pro mladistvé v Káhiře zahynulo nejméně 6 dětí

Blízký a Střední východ

Požár vypukl ve čtvrtek okolo sedmé místního času. Do ovzduší stoupal hustý černý dým, který byl vidět z velké dálky z mnoha míst španělské metropole, konstatovala agentura Reuters.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám