Hlavní obsah

Britského chlapce našli nahého a připoutaného k radiátoru

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Pohřešovaný jedenáctiletý britský chlapec byl v neděli vysvobozen z bytu v Oldbury. Byl tam přivázán nahý k radiátoru. Naštěstí jeho křik uslyšela okolo procházející 49letá žena, která šla nakupovat. Panuje podezření, že se stal obětí pedofila, uvedl list Daily Mail.

Foto: , Novinky

Článek

Chlapec tloukl do okna a křičel: „Pomoc, byl jsem unesen!“ Uslyšela ho 49letá Jean Masihová, která šla nakupovat. Už věděla, že rodina po chlapci pátrá, protože si před blíže neurčenou dobou šel koupit limonádu a nevrátil se domů.

Dvě hodiny poté byl vysvobozen z prázdného bytu, kde byl připoután nahý k radiátoru. Jen 300 metrů od domu rodičů a půl kilometru od školy, kam chodí.

Masihová kontaktovala matku chlapce. Ta šla pod okno domu. Ptala se ho, kdo je s ním v domě, a on řekl „Nikdo, ten muž odsud odešel a nechal mne tu.“

„Řekla jsem mu, aby počkal a běžela jsem zavolat polici,“ řekla matka. Krátce poté ho policisté vysvobodili. V pondělí večer pak byt prozkoumali kriminalisté, kteří zabavili počítač. Také zadrželi tři muže ve věku 30, 48 a 49 let. Všechny vyslýchají kvůli únosu. V bytě žil jen jeden z nich.

Podle jedné ze sousedek byl byt zařízen jako příbytek Santa Clause s mnoha dárky. V bloku údajně bydlí hodně propuštěných vězňů. Dům provozuje charitativní organizace, snažící se pomoci zařadit se problémovým lidem zpět do společnosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám