Hlavní obsah

Brit srazil ženu do kolejiště metra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Třiadvacetiletá žena skončila v kolejišti londýnského metra, když na ni na stanici Leicester Square zaútočil jiný cestující. Utrpěla vážná zranění, naštěstí ne od elektrického proudu. Podařilo se ji vytáhnout dříve, než přijela další souprava. Poté, co video útoku z loňského léta odvysílala BBC, policie začala po muži pátrat. Brutální útok přišel po celkem banální hádce o čepici.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž strčil v londýnském metru dívku do kolejištěVideo: vimeo.com

 
Článek

Útokem vyvrcholila banální hádka o čepici, kterou ale  kamery nezachytily. Muž, který byl v momentě, kdy záznam začíná, ve skupince lidí, se najednou na ženu vrhl a srazil ji do kolejiště.

Žena měla štěstí, že nedopadla na napájecí kolej, proud by ji mohl zabít. Přesto byla vážně zraněná. Když jí pomohli dostat se zpět na nástupiště, svědci měli dojem, že byla pobodaná.

„Oběť utrpěla ošklivou řeznou ránu na pravém boku, jak dopadla na koleje, ale byla schopna se dostat na nástupiště,“ uvedl pro list Daily Mail detektiv policejního sboru pro hromadnou dopravu Fin Egan. Žena byla převezena do nemocnice.

O incidentu informovala v pondělí večer BBC v šestidílném dokumentu o londýnské podzemce a nebezpečích, která v ní číhají na cestující i zaměstnance. Poté začala policie pátrat po muži a hledá svědky incidentu.

Žena byla ohrožena na životě a metro po celý zbytek dne nejezdilo.

Další cestující sice muže ihned po činu chytili, asi čtyřicetiletému útočníkovi se však nakonec podařilo utéci.

Reklama

Výběr článků

Načítám