Hlavní obsah

Belmondo má na krku policii kvůli mladé milence

Novinky, Tomáš Reiner

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž

Hvězda filmového plátna Jean-Paul Belmondo má na stará kolena rušný život. Nejen že se šestasedmdesátiletý herec znovu zamiloval do o 43 let mladší bývalé modelky Playboye, o niž se zajímá policie v případu praní špinavých peněz, ale navíc někdo vyhrožuje zabitím jeho nejmladší dcery.

Foto: Profimedia.cz

Barbara Gandolfiová a Jean-Paul Belmondo

Článek

Na plátně suverénní elegán s neodmyslitelným doutníkem na rtu a miláček především ženského publika žil v posledních letech tichý život. V roce 2001 ho na Korsice postihla mrtvice, po níž nějaký čas nebyl schopen mluvit. Postupně se zotavil a v roce 2003 mu jeho druhá žena porodila jeho čtvrté dítě, dceru Stellu. Belmondo také  navíc po téměř dekádě dokonce natočil nový film Muž a jeho pes, který měl letos premiéru.

S manželkou se herec loni rozvedl, avšak bez ženy dlouho nezůstal. Při večeři na Francouzské riviéře si všiml 33leté Belgičanky Barbary Gandolfiové, bývalé modelky Playboye, a podle svých slov se zamiloval. Muž, který v posledních letech raději zůstával v ústraní, byl náhle znovu k vidění na večírcích nebo při různých sportovních podnicích, kam zval reportéry, aby ho s jeho novou láskou vyfotografovali.

Kvůli vztahu s Gandolfiovou se ale Belmondo ocitl také v pozornosti policie. Jeho přítelkyni totiž úřady vyšetřují v souvislosti s údajným praním špinavých peněz. V případu figurují i striptýzové bary a kluby pro swingers párty. Do toho herci někdo vyhrožuje smrtí jeho nejmladšího dítěte. Hlavu šestileté Stelly mu prý pošlou v krabici od bot.

Belmondo, jehož přítelkyni vyšetřuje policie, tak dostal policejní ochranu.

To, že pracuje v noci, neznamená, že je špatná holka.
Jean-Paul Belmondo

Gandolfiová tvrdí, že má svědomí čisté a záležitosti, o něž se vyšetřovatelé zajímají, jsou obchodní agendou jejího expřítele a otce jejích dvou dětí Frederika Vanderwilta. Ten ve Flandrech provozuje celou síť nočních klubů včetně striptýzových podniků či prostor pro swingers párty, výrobnu energetických nápojů a též půjčovnu aut v Dubaji.

V červnu policie vpadla do vily v Ostende, kterou Gandolfiová stále sdílí s Vanderwiltem, stejně jako Belmondo v Paříži dál žije v domě s bývalou manželkou. Úřady jí zablokovaly účty a zabavily množství předmětů, mezi nimi také dvoje luxusní hodinky od Belmonda. Následně byl k výslechu předvolán i oblíbený herec, když se našla jeho smlouva s Gandolfiovou o půjčce 200 000 eur (přes pět miliónů korun).

Vyšetřování pokračuje, nikdo zatím nebyl obviněn. Belmondo poskytl v neděli rozhovor francouzské televizi. Uvedl, že je to jeho poslední interview, pro které se rozhodl, aby bránil ženu, s níž je velmi šťastný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám