Hlavní obsah

Agresivní žena se koupala ve fontáně di Trevi a zfackovala zasahujícího policistu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po nedávném znečištění fontány di Trevi ekologickými extremisty zažila ikonická římská památka další incident. Sedmatřicetiletá žena se šla v podprsence vykoupat do vody, navíc nereagovala na výzvy policisty, aby fontánu okamžitě opustila. Když si pro ni strážce pořádku přišel přímo do fontány, před zraky početných turistů mu nafackovala.

Foto: Profimedia.cz

Fontána di Trevi v Římě.

Článek

Agresivita ženu podle listu Il Tempo neopustila ani na břehu, kde nakopla strážníkovu kolegyni tak, že uniformovaná žena upadla na zem.

Policisté výtržnici nakonec zpacifikovali, odvezli v želízkách a nechali vyšetřit na psychiatrii. Žena bude muset zaplatit pokutu 450 eur (10 600 korun) a čeká ji také stíhání kvůli napadení policistů a ublížení na zdraví.

Fontána di Trevi, kterou světově proslavili Marcello Mastroianni a Anita Ekbergová ve filmu La Dolce Vita, se nezřídka stává místem, kde se předvádějí exhibicionisté nejrůznějšího ražení.

Nynější incident ze sobotního večera se odehrál pouhé dva týdny poté, co radnice musela nechat fontánu vyčistit kvůli ekologickým aktivistům, kteří ji zaneřádili černou tekutinou s obsahem biouhlu na protest proti používání fosilních paliv.

Ekologičtí extremisté zaneřádili ikonickou Fontánu di Trevi. Turisté jim hlasitě nadávali

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám