Hlavní obsah

Devítiměsíční chlapec vypadl ve Vídni z balkonu, podezřelý je jeho 11letý bratr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vídeň

Devítiměsíční kojenec vypadl v pátek večer z balkonu bytu pětipatrového domu ve Vídni. Navzdory veškeré lékařské péči malý chlapec v nemocnici zemřel. Policie se při vyšetřování případu zaměřila na jedenáctiletého bratra mrtvého kojence, píše server deníku Kronen Zeitung.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident se stal kolem 19:40. Matka obou dětí byla v tu chvíli doma v kuchyni, oba chlapci v obývacím pokoji. Když se 33letá žena vrátila do pokoje, byl tam pouze starší z obou chlapců, po kojenci ani stopy.

Dítě bylo nalezeno vzápětí na trávníku pod balkonem bytu. Záchranka dorazila okamžitě, ale veškeré úsilí lékařů bylo marné. Dítě zemřelo o něco později v nemocnici.

Policisté se při vyšetřování případu zaměřili na jedenáctiletého chlapce, který má „trpět neurologickým onemocněním“. Chlapec by měl podle dosavadních poznatků stát za smrtí kojence. Podle policejní mluvčí Barbary Gassové je chlapec momentálně u příbuzných. Úřad pro péči o mládež už byl vyrozuměn a další postup bude úzce koordinován s úřadem, uvedla policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám