Hlavní obsah

Česká turistka se fotila polonahá na památníku v Benátkách, vykázali ji z města

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italské Benátky vykázaly turistku z Česka, která pózovala polonahá na památníku válečným hrdinkám. Třicetiletá žena musela město na 48 hodin opustit a zaplatila pokutu ve výši 450 eur (11 000 korun). Informovala o tom stanice CNN.

Foto: Profimedia.cz

Socha partyzánky v Benátkách.

Článek

Incident se stal v pátek a řešila ho policie. Tu přivolal kolemjdoucí, který ženu s odhalenými ňadry viděl, jak se bez zábran koupe v laguně. Pak pózovala u bronzové sochy mrtvé partyzánky, která je součástí válečného památníku u veřejných zahrad Giardini, kde se odehrávají přehlídky Bienále.

Nizozemská turistka hajlovala v Osvětimi

Evropa

„Její přítel a další žena přeskočili zábrany a stáli přímo na památníku, aby ji mohli lépe vyfotit. Stáli vedle jejích svršků, které tam ležely, jako kdyby byla někde na pláži,“ popsal CNN místní obyvatel Mario Nason.

„Bylo to neuvěřitelné, protože (ti turisté) se pořád ptali, v čem je problém. Vůbec jim nedocházelo, že by dělali něco špatného,“ dodal.

Anketa

Měli jste v cizině někdy problém kvůli nevhodnému či nedostatečnému oblečení?
Ano
11,4 %
Ne
88,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 15255 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám