Hlavní obsah

Člen izraelského válečného kabinetu Ganc si polámal kosti v chodidle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ministr izraelského válečného kabinetu Benny Ganc si v pondělí při jízdě na horském kole zlomil kosti v chodidle. Podle listu The Jerusalem Post mu první ošetření poskytli lékaři v nemocnici v jihoizraelském Aškelonu.

Foto: Oded Balilty, ČTK/AP

Ministr izraelského válečného kabinetu Benny Ganc

Článek

K úrazu někdejší vůdce izraelské opozice přišel podle listu The Jerusalem Post v terénu nedaleko kibucu Jad Mordechaj. Po prvním ošetření v aškelonské nemocnici byl převezen do nemocnice Tel ha-Šomer na předměstí Ramat Gan u Tel Avivu.

Zde má čtyřiašedesátiletý ministr podstoupit sérii vyšetření, a pokud budou výsledky „v normě“, má být propuštěn do domácího ošetřování, uvedl The Jerusalem Post.

Minulý týden skončil v nemocnici po autonehodě izraelský ministr pro národní bezpečnost Itamar Ben Gvir. Jeho auto, které vjelo na červenou do křižovatky, se ocitlo na střeše. Lékaři zjistili, že Ben Gvir má několik zlomených žeber a pohmožděniny. Po dvou nocích na lůžku byl ultrapravicový politik v neděli propuštěn.

Izraelský ultranacionalistický ministr měl autonehodu, jeho vůz jel nejspíš na červenou

Blízký a Střední východ

Výběr článků

Načítám