Hlavní obsah

Australan ubil kladivem krajtu, která mu chtěla sežrat syna

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrůzný zážitek za sebou mají Evan Thompson a jeho čtyřletý synek Clifford. Chlapce si vyhlédla skoro pětimetrová krajta jako svou oběť a chtěla ho pozřít. Pohotový otec ovšem zakročil a plaza následně umlátil kladivem, napsal server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Krajta se připlazila na zahradu rodiny žijící v Airlie Beach v australském Queenslandu. Čtyřletému chlapci se obtočila kolem nohy, zakousla se a začala ho táhnout pryč. Otce na zjevné nebezpečí upozornil synův křik. „Clifford se držel okraje chodníku, zatímco ho chtěl had doslova odtáhnout,“ uvedl po události Thompson.

Otec zakročil a hada udeřil. Ten se ovšem nevzdal a po chvilkovém povolení čtyřletého chlapce opět silně stiskl a snažil se ho znovu odtáhnout.

Žena z Prahy našla ve sklepě u lyží albína krajty

Krimi

„Bouchnul jsem ho do hlavy, ale během vteřiny nebo dvou se vzpamatoval a zakousnul se synovi do nohy,“ doplnil Thompson. Aby krajta syna neodtáhla do křoví, kde by ho mohla uškrtit, otec se rozhodl jednat velmi instinktivně, chytil hada za hlavu a snažil se mu otevřít čelisti, aby Clifforda osvobodil z jeho sevření.

To se povedlo — ale stejně jako se odmítal vzdát Thompson, odmítal se vzdát i had, který se po chlapci opět sápal. Otci bylo jasné, že bude nutné se s krajtou vypořádat nějak efektivněji. Manželka s rodinným přítelem přispěchali na pomoc s velkým kladivem z kůlny a teprve pomocí něj plaza definitivně zpacifikovali. „Už jsem se s hady potýkal, ale žádný z nich nebyl tak velký. Máme ještě tříletou dceru, jsme rádi, že si nevybral za oběť ji,“ uzavřel Thompson.

Hada zamotaného do kol ve sklepě lovili hasiči

Krimi

Clifford vyvázl z hrůzného incidentu „jen” s ranami od hadího kousnutí, nemělo by jít o nic vážného. V nemocnici ho ošetřili.

Reklama

Výběr článků

Načítám