Hlavní obsah

Žena za svým osudovým mužem lezla komínem a zahynula

– Bakersfield

Tragický konec měla láska americké lékařky k muži, s nímž se opakovaně rozcházela a znovu dávala dohromady. Po posledním rozchodu za ním zkusila vlézt do jeho domu komínem, ale uvízla v něm a bez pomoci zemřela. Její tělo bylo objeveno až o tři dny později, napsala ve středu agentura AP.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Devětačtyřicetiletá doktorka Jacquelyn Kotaracová se ve středu nejprve do domu osmapadesátiletého Williama Moodieho pokoušela dostat normálním způsobem, ale když se jí to nepodařilo, vylezla po žebříku na střechu a sundala z komínu ochrannou stříšku. Nevšimla si, že její milý mezitím opustil dům zadním východem, "aby se vyhnul střetu", řekla Mary DeGeareová, policistka z města Bakersfield, kde se tragická romance odehrála.

Do komína vlezla doktorka nohama napřed a spouštěla se dolů, ale pak uvízla a nemohla ani tam ani zpátky. Její mrtvé tělo bylo objeveno až v sobotu. "Udělala neuvěřitelnou chybu, kterou nikdo nemůže pochopit, a bohužel zemřela," řekl Moodie agentuře AP. "Měla svoje mouchy a svoje problémy, ale nikdy jsem ji nepřestal respektovat," dodal.

Hasiči v sobotu strávili pět hodin rozebíráním komína, aby z něj mohli vyprostit tělo Kotaracové, dodala DeGeareová. Pátrání po lékařce iniciovali její kolegové poté, co se nedostavila do práce a nebrala telefon. Její auto s osobními věcmi se našlo nedaleko Moodyho domu. Přesnou příčinu smrti určí pitva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám