Hlavní obsah

Závodící mustang v Novém Mexiku převrátil školní autobus plný dětí

Albuquerque

Hrozivou nehodu školního autobusu v americkém městě Albuquerque zachytila kamera umístěná přímo v prostoru pro cestující. Na záběrech, které ve čtvrtek zveřejnila agentura AP, je vidět okamžik, kdy do autobusu z boku narazilo osobní auto uhánějící rychlostí téměř 250 km/h, a převrátilo ho.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič v USA převrátil školní autobus s dětmi, když honil jiné vozidloVideo: Albuquerque Police via Storyful, AP

 
Článek

V autobusu cestovalo třiadvacet dětí, sedm z nich utrpělo zranění a bylo převezeno do nemocnice. Dva školáci utrpěli zranění nohou vyžadující operaci a jedno dítě bylo operováno se zraněním pánve.

Foto: Albuquerque Police via Storyful, AP

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič v USA převrátil školní autobus s dětmi, když honil jiné vozidlo

Řidič bílého Fordu Mustang a viník nehody, 49letý Mario Perez, utrpěl rovněž zranění pánve a nohy. Druhý vůz, modrý mustang, se kterým Perez měřil své síly, podle svědků bezprostředně po incidentu nezastavil, policie ho ale dostihla.

Podle policie Perez nehodu způsobil, když nebezpečným způsobem a nepovolenou rychlostí předjížděl jiné auto, není známo, zda šlo o modrý mustang, s nímž Perez závodil.

Vyšetřovatelé už Pereze obvinili z těžkého ublížení na zdraví a dalších přečinů.

Reklama

Výběr článků

Načítám