Hlavní obsah

Vyzývala k popravě Bidena. Republikáni v Severní Karolíně ji navrhli do dozoru nad školami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Republikáni v Severní Karolíně pošlou do voleb superintendantku, která má dohlížet na veřejné školství a rozhodovat o rozdělení 11 milionů dolarů (253 milionů korun), kontroverzní konzervativní aktivistku Michele Morrowovou. Ta sdílela konspirační teorie a vyzývala k popravám vysokých demokratických představitelů včetně prezidentů Baracka Obamy a Joea Bidena. Za každé zhlédnutí popravy by se mělo platit.

Foto: FB MM

Michele Morrowá

Článek

Morrowová v republikánských primárkách na tento post v úterý porazila Catherine Truittovou, uvedla CNN. Děti vychovávala doma a veřejné školy v minulosti označila za střediska socialismu a indoktrinace. V projevu vyzývala ke zrušení státní vzdělávací rady, která nastavuje pravidla pro veřejné školy ve státě. Tu by měl nahradit právě zvolený superintendant a zvolení zákonodárci státu.

Kromě Bidena a Obamy vyzývala Morrowová i k popravám Hillary Clintonové, senátora Chucka Schummerama, guvernéra Severní Karolíny Roye Coopera, bývalého guvernéra New Yorku Andrea Cuoma, demokratické kongresmanky Ilhan Omarové, ale také třeba epidemiologa Anthonyho Fauciho a Billa Gatese.

Platit za zhlédnutí popravy

Když se v roce 2020 vyjadřovala k ideji, že by se měl Barack Obama poslat do vězení v Guantanámu, tak přišla s ještě radikálnějším návrhem. „Preferuji platit za každé zhlédnutí jeho záběru před popravčí četou. Nechci vyhazovat žádný další desetník za podporu jeho života. Měli bychom získat zpět nějaké peníze z televizního přenosu jeho smrti,“ prohlásila.

Bidena chtěla nechat popravit v prosinci roku 2020, když řekl, že by požádal Američany, aby ještě sto dní nosili roušky. Morrowová na to reagovala slovy: „Nikdy. Potřebujeme se řídit doporučeními ústavy a ZABÍT všechny ZRÁDCE!“

Republikáni kopali na benefiční akci do panáka Bidena

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám